3D fájlok objektumok kategória bejegyzései

Lakberendezési tárgyakat ábrázoló 3ds objektumok

TT 3D Objects CatalogHa belsőépítész vagy lakberendező vagy, és számítógéppel dolgozol, vagy egyszerűen hobbyként foglalkozol 3D-s látványok alkotásával, akkor a „TT 3D Objects Catalog” 3ds fájljai segítségével könnyebben és gyorsabban alakíthatsz ki egy attraktív koncepciót.

Töltsd le most a „TT 3D Objects Catalog” demó változatát, hogy lásd mennyi praktikus 3D fájlhoz juthatsz hozzá.

Most e demó katalógusba csatoltam egy üveglapos, modern dohányzóasztal 3D-s fájlját, melyet ingyenesen megkapod kipróbálásra, csak iratkozz fel és töltsd le a „TT_3D_Objects_Catalog_demo.zip” fájlt.

Lakberendezési tárgyakat ábrázoló 3ds objektumok bővebben…

Számítógépes lakberendezés – olvasói levelek

Nem szándékoztam, minden egyes cikkhez hozzászólási lehetőséget biztosítani – tekintve, hogy a honlap tartalma eléggé egységes témát ölel fel. Emiatt ezt az oldalt szánom az olvasói vélemények, levelek közzétételére, tekintve, hogy jelentős számú olyan levelet kapok, melyben a lakberendező programok, 3d objektumok és az oktató anyagok közötti kompatibilitásról, s egyéb részletekről kérdeznek, s ezek a válaszok hasznosnak bizonyulhatnak mások számára is.

Ez a nyilvánosság lehetőséget ad arra, is hogy a kérdéseket ne csak én – a webgazda – válaszoljam meg, hanem az általam nem ismert programokat használók is közzétehessék tapasztalataikat.

A hozzászólási lehetőség lezárásra került 2009. végén.

Számítógépes lakberendezés – olvasói levelek bővebben…

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^