3D falpanelek

Egy szoba karakterét, hangulatát jelenősen befolyásolja egy fal megjelenése. Játszhatunk a színekkel, a mintával, az anyaghasználattal, a megvilágításával.
3D falpanelHa markáns, feltűnő megjelenés akarunk elérni, akkor célszerű nem csak a felülettel, hanem a fal vastagságában is változtatnunk. Ezt leginkább valamilyen kőburkolattal szokás elérni, illetve gyakori megoldás a gipszkartonnal történő fülkék, párkányok és egyéb rétegek kialakítása. A lengyel Salon Firmowy Producenta Dąb honlapján igen fantáziadús választékban egy viszonylag újszerű megoldással is találkozhatunk, a 3D panelekkel.


Ezek a panelek 60×60 cm méretűek és 2-4cm vastagok. A tömegük 2-6kg közötti, fürdőszobai és konyhai alkalmazás esetén védeni az esetleges nedvességtől.
3D falpanel
A panelek nem csak dekoratív stílust biztosítanak, de környezetbarátak is, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, amelynek fő összetevője a gipsz. Nem tartalmaz toxikus, vagy illékony
anyagot.
3D falpanel
3D falpanel

A dekoratív panelek falra ragasztásával kreatív formákat jeleníthetünk meg. Ezt átfestve, vagy külön megvilágítva további egyedi megjelenési variációkat tudunk elérni.
3D falpanel
3D falpanel
3D falpanel

A céget még egyedi megjelenési igényekkel is meg lehet keresni.
3D falpanel
3D falpanel
3D falpanel
Összességében elmondható, hogy nincs egyszerűbb módja annak, ha egy falat egyedivé akarunk tenni úgy, hogy a formai játéknak a mélysége (vastagsága) is élvezhető legyen.

További ötletek és képek a Salon Firmowy Producenta Dąb honlapján.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^