A puha-falú fémvázas (csővázas) családi, otthoni medencék – egyszerű felállítás, tartós dizájn, és fantasztikus élmény a kertedben

Fedezd fel az csővázas medencék kényelmét és minőségét. Egyszerű felállítás, tartós dizájn, és fantasztikus élmény a család számára.

.

Dobd fel a kerted hangulatát egyszerűen egy új elemmel, a végtelen nyári szórakozást biztosító medencével: Egy csővázas (puha-falú) medence a vízi játékok, az újfajta pihenési formát és a legjobb felfrissülés lehetőségét hozza el a kertedbe, a nyári melegben. Kényelmet, tartósságot és végtelen szórakozást kínálva az egész családnak.

A puha-falú csővázas medencék az otthoni medencék új korszakát hozták el.

Az otthoni medencék világában a puha-falú fémvázas (csővázas) medencék egyedülálló megoldást kínáltak azoknak, akik szeretnék élvezni a nyarat, anélkül hogy elhagynák az otthonukat. A korábbi felfújhatós, vagy felfújható peremes medencékhez képest nagyobb méret, nagyobb mélység és nagyobb üzembiztosság vált elérhetővé. A kényelmesen felállítható és tartós dizájnnak köszönhetően ez a medence könnyen beilleszthető bármelyik kertbe vagy teraszra a kellően nagy méretválaszték és a mobilizálhatóság miatt, így garantálva a szórakozást és kikapcsolódást a család minden tagja számára.

.

Mi teszi különlegessé a csővázas medencéket?

  • Puha-falú fémvázas dizájn: A masszív fémvázának köszönhetően stabil és tartós, miközben a puha-falú szerkezet kellemes élményt nyújt a fürdőzők számára.
  • Könnyű felállítás: Egyszerű szerelési útmutatóval és gyors összeszereléssel a medence pillanatok alatt készen áll a használatra.
  • Változatos méretek: A különböző méreteknek köszönhetően minden család megtalálhatja a számára legmegfelelőbb medencét.
  • Tartós anyagok: A csővázat és a medencetestet is ellenálló anyagokból készítik, így hosszú éveken át élvezheti a kényelmet és a szórakozást.

Például az Intex medencék csőváza innovatív T-csatlakozóelemmel rendelkeznek. Ezzel könnyű szerelést biztosítanak, hiszen nem kell a stiftekkel bajlódnod, az új kompozit T-csatlakozókkal egyszerűen és pontosan összeilleszthetőek a medence csövei. A kompozit T-csatlakozó vízzáróan illeszkedik a csövekhez, így megakadályozza a belső korróziót. Összeszerelés közben sem sérti fel a csövek védőrétegét, így a a csövek külső rozsdamentességét is megőrzi. Ugyanakkor ez a kompozit T-csatlakozó az anyagának köszönhetően erős és UV-álló, az időjárás viszontagságok ellen is védett és hosszú felhasználhatóságot garantál. A könnyű szerelhetőség miatt a leggyakoribb méretek telepítéséhez két emberrel számolva akár fél óra is elegendő.
Az egyszerű felállításnak és tisztításnak köszönhetően a medence könnyen kezelhető, így egész nyáron élvezhetjük fürdőzést.

Kedvező ár-érték arány:

Az csővázas medencékre jellemző, hogy kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, mivel kényelmet, tartósságot és szórakozást kínál egyetlen csomagban. A medence hosszú távú befektetés az otthoni kikapcsolódáshoz, amely egész családjának örömöt fog szerezni. Az árához képest nagy vízfelületet, értékelhető vízmélységet, stabil konstrukciót és könnyű telepíthetőséget (mobilitást) biztosít.

Néz át az alábbi kínálati listánkat.A csővázas puha-falú medence – a nyár legjobb társa

A puha-falú fémvázas medence tökéletes választás minden olyan család számára, amely szeretné élvezni a nyarat otthonuk kényelméből. Kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen felállítható és használható, valamint megfizethető áron kapható. Ha szeretnéd élvezni a nyári meleget zavartalanul, ez a medencetípus ideális választás lehet a számodra.


A csővázas és a fémpalástos medencék előnyeinek és a hátrányainak összehasonlítását itt találod:

Családi medencék – akár puha-falú fémvázas, akár merev-falú medencék – a minőségi otthoni strandolás kényelmét biztosítják


A fémpalástos, azaz a merev-falú medencék ismertetése részletesen:

Fémpalástos, avagy merev-falú családi medence ismertető ->


Figyelem! A feltüntetett árak és az áruválaszték listák naponta egyszer frissülnek, a bolt által rendelkezésre bocsájtott adatok alapján. Emiatt az is előfordulhat, hogy a bolt oldalán elérhető termék már megváltozott, elfogyott, vagy éppen módosult az ára. Emiatt csakis a bolt oldalán elérhető információk az igaziak, a fentebb látható árulista csupán egy másodlagos kínálati közlés. Olyan is előfordulhat, hogy egy automatikus adat frissítéskor fellépő kommunikációs hiba téves adatokat eredményezhet. A homedecor.hu lakberendezési portálon nem rendelhetőek árucikkek, és nem is rendelkezik a bemutatott termékek kapcsán többletinformációval, csupán promóciót végez. Emiatt kizárólag a linkeken keresztül elérhető bolt, webáruház felületén, vagy az ott található kapcsolati adatokon érdeklődve juthat többlet információhoz.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^