Aula korszerűsítés

A budai, már kissé lelakott irodaházban székelő multinacionális cég földszinti aulájának rehabilitációját kellet úgy megoldani, hogy a kor követelményeinek többé-kevésbé jól megfeleljen, ugyanakkor nagyobb volumenű építészeti átalakításra ne kerüljön sor. Sőt, csak olyan elemeket tervezhettünk, amelyeknek beépítését az irodaház üzemelésének leállítása nélkül lehet elvégezni.
Bár az aula sok problémát vetett fel, a cég vezetésének egyik fontos felvetése volt, hogy az üdítő és kávé automaták „tűnjenek el”, azaz olyan szeparált helyre kerüljenek, ahol nem látszanak, ugyanakkor a már említett építőipari munkálatok nélkül legyen erre megoldás.

.

Ezért az automaták két térelválasztó mögé kerültek. A térelválasztók félig áttetsző szerkezetén a fény átjut, de átlátni nem lehet. Dekorációjukon ugyanazok a kis négyzetek jelennek meg, amelyeket a cég logója is tartalmaz, így ezek kerültek a portál üveg fóliázásának dekor mintájába is.

.

Egy kisebb térelválasztó került a lépcső mellé is, mert kívánalom volt a lépcső mellett található mellékhelyiség ajtó szeparálása is.
A liftajtó mellé a falra pedig az egyes emeleteken található irodák helyét jelző információs display került.

.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^