Családi ház Herceghalmon – lakberendezési látványtervek

.

Herceghalom legfestőibb részén, nyugodt, csendes környezetben épült ez az egyszintes családi ház, külsejében inkább a mediterrán jellegű építészet stílusjegyeit öltve. A tulajdonos kérése annyi volt, hogy a ház belső stílusát vigyük inkább az egyszerű, letisztult, modern irányába a mediterrán felől. Úgy gondoltuk, a ház külsejével való összhang érdekében a nyílászárók színét jelenítsük meg valahol a beltérben, és használjunk fa vagy fautánzatú burkolatokat, meleg színekkel kombinálva.

.

A megrendelő ebben abszolút partner volt, odáig elment, hogy a nappali parketta burkolatát akár a konyhába is vigyük be. Így a nappali és a konyha egységes vinyl padlóburkolatot kapott, a fürdőben pedig fa mintázatú csempét is használtunk.

.

Nagy társasági életre lehet számítani, így méretes ülőgarnitúrát kellett elhelyeznünk. A nappali területe ehhez viszonylag bőséges, mégsem volt a dolog egyszerű.

.

A kandalló helye ugyanis már adott volt a nappali sarkában. A Tv így a kandalló mellé kellett kerüljön, hogy mindkettő élvezhető legyen a kanapéról. Szempont volt az is, hogy az L alakú kanapé egyik szára a kert felé nézzen, hiszen hatalmas tolóajtók nyílnak a kert felé, a kert látványa legyen télen is élvezhető a kandalló mellett üldögélve. A kandallót tehát rá kellett szorítani a sarokra, a Tv kedvéért. Minden kandalló lényeges része a fatároló, ennek már nem is maradt hely a sarokban, mert akkor a Tv helye lett volna kevés. Ezt a problémát úgy oldottuk meg, hogy a Tv körül épült álfal túlsó végébe került egy falfülke, itt lehet felhalmozni a tűzifát. A kandalló egyedi terv szerint épült, összhangban a többi gipszkarton elemmel.

.

.

.

.

A konyha szakítva az egyterű konyhák divatjával, egy külön térrészbe került, az átjáróban egy reggeliző pult választja el a nappali terétől.

.

.

.

A fürdőben a fa hatású csempe és a márvány utánzatú hófehér csempe összjátéka adja meg az alaphangot.

.

.

.

.

Kádra nem volt szükség, ellenben széles, walk-in (nyitott) zuhanyfülkét építettünk, ebben kényelmesen lehet zuhanyozni, és kellő szélesség mellett már nem fröccsen ki víz sem.

.

.

.

A fürdőbe egyedi méretű infra szauna került, így valósult meg a fa és a márvány mintázat harmóniája.

.

További információk és ajánlatkérés:

Zahorán Róbert

Bútorfókusz Stúdió
30-446-3026
butorfokusz@butorfokusz.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^