A háziasszony kérése a nappaliban is hidegburkolat volt. Ugyanakkor nosztalgiát érzett a szőnyegminták iránt, ezért a burkolat mintája egyedileg tervezett, újraértelmezett szőnyegminta lett. Ehhez a választott burkolólapból a mintához szükséges méretű lapokat vízsugaras vágó géppel készítették el.

.

A TV mögötti kőburkolat fölé spotlámpák kerültek, a „súrolófénnyel” megvilágított kőburkolat a szemet kevésbé fárasztó Tv nézést tesz lehetővé, a kontraszthatás csökkentése révén.

.

A nappali és a hozzá kapcsolt tér csak az egyik vége felől kap fényt: a teraszajtón keresztül, illetve korlátozottan az ebédlő felől. A fényhiány kompenzálására az álmennyezetekbe rejtett világítás került.

.

A rejtett világítás borongósabb őszi délutánokon bekapcsolva képes a szórt nappali világításhoz hasonló módon megvilágítani a helyiséget.

.

A háziasszony kedvenc színét:a terrakottát is be kellett csempészni.
A lépcsőfeljáró tömbje lett terrakotta, a fal pedig bambusz falburkolatot kapott.

.

Ide került az a tálaló szekrény is, amely a „demarkációs vonal” a konyha és a nappali között.

.

Az épülethez újonnan hozzá épített toldat lett az ebédlő, amely a konyhát a nappalival összekötő közlekedőből nyílik, közvetlen kapcsolattal a konyhához.

.

Az ebédlő falára a kőburkolat és a virágtartó kombinációja került, az ebédlő a lakás természetes fénnyel leginkább átjárt területe, így a virágok itt jól érzik magukat.

.

Az ebédlőből csak két lépés a konyha, azonban a jól szerkesztett épülettoldat miatt
mégis intim elszeparálódásra alkalmas.

.

A konyhában az elszívó kivezetésére csak az oldalfalon volt lehetőség, a csövet viszont el tudtuk vezetni a bútor felső összekötő elemében.

.

A falakba falfűtés került. Ez a legkomfortosabb fűtési mód, teljesen egyenletes hőérzetet biztosít, ám bútorozásnál, vagy csak akár egy kép felszerelésénél sajátos eljárásra van szükség.

.

A tartó állványzat, amely egyúttal polc is, csak a mennyezethez csatlakozik, a falhoz nem.
Erről lógnak le a képek, amelyek jelen esetben a házigazda legnagyobb kincsei: aranylemezek bekeretezve.

.

A Tv alatti médiaszekrény nem csak a CD-ket rejti el, elfér benne az extra méretű Hifi erősítő és médialejátszó is.

.

A hálóban az ágy mögötti keret rejtett világítást takar.

.

A hátfalon elhelyezett polc aljában apró led lámpa van besüllyesztve, így ennek fényénél olvasni is lehet

.
.

További információk és ajánlatkérés:

Zahorán Róbert

Bútorfókusz Stúdió
30-446-3026
butorfokusz@butorfokusz.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^