Családi ház nappalijának lakberendezése

Fiatal pár első lakása lesz az épülő családi ház a Gödöllői dombság vidékén.
A lakás stílusát visszafogottan modernnek képzelték el, nagy nappalival, lehetőleg minél több vendég fogadására alkalmas kialakításban.

.

Rögtön az első egyeztetések során kiderült: a házba gardrób szobát nem terveztek be, azonban hiányozni fog.
Más megoldás nem lévén, a nappaliban kellett egy olyan tároló helyet kitalálni, amely valamelyest pótolja a gardróbot. A nappaliban ruhásszekrény látványáról szó sem lehetett, ezért olyan megoldást kellett keresni, hogy lehetőleg eltűnjön a gardróbszekrény.

.

A leendő gardrób számára egyetlen hely kínálkozott, ott azonban téglalap alaprajzú kialakítás esetén útban lett volna a gardrób sarka a 45 fokos falon lévő terasz kijárathoz képest.
Ezért a szekrény vége 45 fokban letört, polcos virágtartó lett.
Maga a gardrób váza pedig egy gipszkarton fal, amely mögött futnak a tolóajtók.

.
.