csináld magad kategória bejegyzései

WC felújítás – másképp – lakberendezési látványtervvel

wc felújításHajlamosak vagyunk a lakásunk kevésbé látványos helyiségeinek kialakítása során az egyszerűségre, s olcsóságra törekedni.

A nappalink, étkezőnk tökéletes rendben pompázik a vendégeink előtt, de gondolunk-e arra, hogy vendégeink a mellékhelyiséget is használni fogják. Az itteni látvány sem közömbös az emberek számára, s talán különösen igaz – és kritikusabbak vagyunk -, ha nem a saját jól megszokott mellékhelyiségeinket kell használnunk.
WC felújítás – másképp – lakberendezési látványtervvel bővebben…

Fürdőszoba felújítás csempe helyett konyhai munkalappal – galéria – 2.rész

A Fürdőszoba felújítás másképp – csempe helyett konyhai munkalappal című cikkhez tartozó, a felújítás munkafázisait, s a végeredményt bemutató képsorok.
Fürdőszoba felújítás csempe helyett konyhai munkalappal – galéria – 2.rész bővebben…

Fürdőszoba felújítás csempe helyett konyhai munkalappal – galéria – 3.rész

A Fürdőszoba felújítás másképp – csempe helyett konyhai munkalappal című cikkhez tartozó, a felújítás munkafázisait, s a végeredményt bemutató képsorok.

Fürdőszoba felújítás képei

Fürdőszoba felújítás csempe helyett konyhai munkalappal – galéria – 3.rész bővebben…

Előszoba fiatalítás 25 évvel

Ilyen volt … ilyen lett!Hajlamosak vagyunk az előszobát elhanyagolni, tekintettel arra, hogy csak rövid ideig tartózkodunk ott, s főképp a cipők, kabátok tárolására használjuk.
De ne felejtsük ez az előtere lakásunknak, s a hozzánk érkező az első benyomását itt szerzi, ami nekünk sem mindegy, hogy milyen.
Előszoba fiatalítás 25 évvel bővebben…

Homlokzati hőszigetelés és design – Szerelt kőburkolat

Homlokzati hőszigetelés és design - Szerelt kőburkolat - ilyen lett!Hallgass rám emberfia – drága az energia!
Ilyen volt …– mondogatta Forgó-Morgó a ’80-as évek elején az állami televízió állami reklámjában. Ezzel szemben elmondhatjuk, hogy az akkor elhangzott jótanács látható jelei, inkább csak – bár egyre intenzívebben – az utóbbi egy-másfél évtizedben kezdtek megjelenni. Sajnos e “reklámhadjárat” környékén épült házak energetikai szempontból majdhogynem, ugyan olyan elmaradottságot mutatnak, mint az azt megelőző évtizedekben építettek.
Homlokzati hőszigetelés és design – Szerelt kőburkolat bővebben…