Dekorációs trendek a 2022-es karácsonyra

Minden évben kialakul egy bizonyos stílus, vagy trend, ami sokunk esetében meghatározza, hogy milyen dekorációt fog választani az idei év legszebb hónapjára. Nézzük is meg röviden, hogy milyennek számít 2022-ben egy trendi dekoráció!

.
A fotó forrása: Ewalds.hu

Színek

Ha trendi karácsonyi dekoráció választásán gondolkodunk mindenképpen figyelembe kell vennünk a színeket. Idén az élénk bíbor és a sötét fenyő zöld kombinációja lesz a legkeresettebb, ami nem is csoda, hiszen ezek a színek együtt egy igazán meghitt kombinációt alkotnak.

Kiegészítő színként a sötétzöld, a fekete és természetesen az örök klasszikus: az arany lesz az, amivel a legdivatosabb tervezők dolgozni fognak karácsonyi díszeik megalkotása során.

Témák és anyagok

Idén karácsonykor hódítani fognak a klasszikus karácsonyi témák, anyagok esetében pedig visszatérnek az örök kedvencnek számító üveg dekorációk. Karácsonyi díszek esetében amellett, hogy a törékenységet és a finomságot szimbolizálja, nagyszerű fénytörő képességeivel igazán meghitté teszi majd a fényfüzérbe öltöztetett karácsonyfákat. Érdemes lehet tehát az üzletek kínálatában a hagyományos üveg gömböket és díszeket keresni.

Karácsonyi ajtódíszek esetében az örökzöldek ágai és a tobozok fogják a természetességet jelenteni, az asztali díszeknél pedig a fa lesz a befutó anyag. Ha adventi koszorúkról van szó, itt a természetességé lesz a kulcsszerep: előreláthatóan a különleges illatú és 100%-ban természetes méhviasz gyertyák lesznek a befutók.

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy az idei színek és anyagválasztások a melegség, biztonság, meghittség és a nyugalom érzésének megteremtésére törekednek.

Bővebb információk:

Ewalds.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^