Építési lakberendezési szolgáltatások kategória bejegyzései

Tudd meg, milyen építési és lakberendezési szolgáltatások érhetők el az építkezés és felújítás során, hogy otthonod tökéletes legyen.

Bútorszállítás, költöztetés és a mai napi sofőr állások más lehetőségei

A lakberendezés napjainkban is sokakat foglalkoztat, akár szakmai vagy egyszerűen felhasználói szinten. Az ehhez alkalmazott berendezési tárgyak, bútorok pedig valóban jól mutatnak, de nem árt logisztikai szempontból is megvizsgálni a témát.

.

Bútorszállítás, költöztetés és a mai napi sofőr állások más lehetőségei bővebben…

5 tipp, hogy az albérlet tényleg otthon legyen

Az ingatlanvásárlási szokások nagymértékben megváltoztak az elmúlt évben. A jelentős alapterülettel rendelkező, ám felújításra, korszerűsítésre szoruló ingatlanok már 2022 nyár végén megjelentek a piaci kínálatban. A fizetőképes kereslet azonban egyre inkább elmarad, ezt pedig a hitelfelvételi kedv csökkenése is alátámasztja. Az infláció letörésére tett jegybanki lépések maguk után hozták a hitelkamatok nagyfokú emelkedését. Nem csoda tehát, hogy az albérlet sokak számára valósabb opcióvá vált, mint a saját otthon megteremtése. Érdemes azonban tudni, hogy az ideig-óráig igénybe vett albérlet egyfajta áthidaló megoldás lehet mindazoknak, akik nem vállalnának be jelenleg egy elképesztő kamatokkal társított lakáshitelt.

.

5 tipp, hogy az albérlet tényleg otthon legyen bővebben…

Szakember keresés hatékonyan!

Abadus - a munka alkusz

Kényelmes, biztonságos otthonunkba mindig örömmel térünk haza megpihenni egy hosszú és fárasztó nap után. Ezt az idillt képes beárnyékolni egy eldugult lefolyó, egy széteső bútor, egy repedezett plafon, egy megfakult tapéta, beázó tető vagy éppen egy rendezetlen kert. Itt a tavasz a szép idő, a kerti munkák, felújítások, építkezések ideje!

Szakember keresés hatékonyan! bővebben…

Az építésügyi szakértő szerepe az ingatlan vásárlásnál

Dr. Pomeisl Imre építésügyi szakértő

Mindenki számára nyilvánvaló az, hogy akár telket, akár meglévő épületet, vagy annak egy részét kívánja megvásárolni valaki, ez a vásárlás hosszú időre meghatározó döntés lesz. Egy ingatlan nem cserélhető le könnyen, ha az valami okból nem felel meg. A cipő ha szorít, vagy nem hordom, vagy újat vásárolok, mely kényelmes. Egy lakás esetében azonban ha az nem válhat otthonná, mert dohos, a nap nem süt be az ablakon, falai repedeznek, vagy bármi más hiba miatt kényelmetlenné válik, nem könnyen cserélhető másra.
Az építésügyi szakértő szerepe az ingatlan vásárlásnál bővebben…

Az építkezés karmestere a költségszakértő

Nagy Andrea költségszakértő

Az elmúlt években Európa nagy gazdasági hatalommal rendelkező országaiban (Anglia, Franciaország, Németország) az építőipari beruházások területén fontossá vált az építkezések előzetes gazdaságossági megfontolások alapján történő elemzése.
Ez a tendencia kezd lassan kialakulni Magyarországon is.

Az építkezés karmestere a költségszakértő bővebben…

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^