Építési lakberendezési szolgáltatások kategória bejegyzései

Szakember keresés hatékonyan!

Abadus - a munka alkuszKényelmes, biztonságos otthonunkba mindig örömmel térünk haza megpihenni egy hosszú és fárasztó nap után. Ezt az idillt képes beárnyékolni egy eldugult lefolyó, egy széteső bútor, egy repedezett plafon, egy megfakult tapéta, beázó tető vagy éppen egy rendezetlen kert. Itt a tavasz a szép idő, a kerti munkák, felújítások, építkezések ideje!
Szakember keresés hatékonyan! bővebben…

Az építésügyi szakértő szerepe az ingatlan vásárlásnál

Dr. Pomeisl Imre építésügyi szakértőMindenki számára nyilvánvaló az, hogy akár telket, akár meglévő épületet, vagy annak egy részét kívánja megvásárolni valaki, ez a vásárlás hosszú időre meghatározó döntés lesz. Egy ingatlan nem cserélhető le könnyen, ha az valami okból nem felel meg. A cipő ha szorít, vagy nem hordom, vagy újat vásárolok, mely kényelmes. Egy lakás esetében azonban ha az nem válhat otthonná, mert dohos, a nap nem süt be az ablakon, falai repedeznek, vagy bármi más hiba miatt kényelmetlenné válik, nem könnyen cserélhető másra.

Az építésügyi szakértő szerepe az ingatlan vásárlásnál bővebben…

Az építkezés karmestere a költségszakértő

Nagy Andrea költségszakértő

Az elmúlt években Európa nagy gazdasági hatalommal rendelkező országaiban (Anglia, Franciaország, Németország) az építőipari beruházások területén fontossá vált az építkezések előzetes gazdaságossági megfontolások alapján történő elemzése. Ez a tendencia kezd lassan kialakulni Magyarországon is.

Az építkezés karmestere a költségszakértő bővebben…

.
^
^