Fürdőszoba vörös és fekete extravagáns csempével

.

Fürdőszoba Sanchis Forma Negro, Rojo, Blanco burkoló lapokkal

“Akkor ahogyan kérték, az egyeztetést követően:”

  • a tusoló melletti falból a falfülkék megszüntetve, melyből adódóan e válaszfalat 60cm-ről 50cm szélességűre csökkentettem.
  • a tusolót meghagytam 95cm szélesnek, ugyanakkor a csempe 2×45cm, tehát középen beraktam egy fehér csíkot, ami szerintem feldobja.
  • a tusolónak küszöböt építettem, úgy, hogy utólag ajtót is lehessen rakni rá. Így átlósan egy 75cm széles ajtó odahelyezhető, ha sarkosan raknám a küszöböt, akkor nem lehetne rá ajtót tenni.
  • a mosdó felett az épített polcot meghagytam, de most már sokkal szervesebben integrálódik. 192cm magasról indul (ezt a csempe kiosztása határozza meg, el lehet érni, ráadásul, ha a mosdó 20cm magas épített lábazatára ráállva akár 230cm magasság is elérhető könnyedén.
  • a kért kétoldali polcozási igényt 2×2db 20×20cmes üvegpolccal oldottam meg.

.

A kád feletti térbeli F alakzatot megszüntettem, de lentebb látható olyan kép ahol újra előjöttem vele, egyszerűbb halogén spotos világítási móddal.

Ezeken a rajzokon a burkolatot úgy készítettem, hogy lehetőleg egész, vagy félcsempét kelljen használni, hogy ezekből a nagy lapokból minimális legyen a hulladék.

.
.