Gyárilag megmunkált kész parketták

GYÁRILAG MEGMUNKÁLT KÉSZ PARKETTÁKE termékek gyári körülmények között előállított parketták, melyek nem csak réteges, de akár tömör anyagból is készülhetnek. Közös tulajdonságuk, hogy már felületük kész lerakás után azonnal használható vagy csiszolt és felületkezelt lakkozott, olajozott akár viaszolt.
Készülhetnek sima, fózolt, vagy antikolt felülettel. A lakk 6-7 réteg UV lakkal rendkívüli kopásállóságot nyújt.
Szinte valamennyi, néhány kivételtől eltekintve mindegyik alkalmazható padlófűtésre is!

Természetesen a gyári minőséget soha nem lehet utánozni a kézi megmunkálással sem gyorsaságban sem minőségben.

PADLÓFŰTÉSRE IS TEHETŐ PARKETTÁK
Egy rendkívül fontos kérdés sokak számára akik parketta burkolatot szeretnének lakásukba, hogy PADLÓFŰTÉS esetén tehető-e faburkolat?

A válaszunk: IGEN !

Már jó néhány éve amikor a padlófűtéseket lakásokban is alkalmazni kezdték, ezekkel lépést tartva a vezető Olasz és Francia gyárak is kifejlesztették az alkalmazható keményfa parkettákat.
Nem Minden fafajta és Nem Minden parketta fajta rakható padlófűtésre!
Ebben az esetben rendkívül fontos a megfelelő körülmények előkészítése, mely minden esetben szaktudást igényel!
Kizárólag az erre kifejlesztett termékek esetén érvényes a gyári garancia, ellenkező esetekben nem kívánt deformálódás, résesedés, repedés esetlegesen foltosodás jöhet létre.

Ezek a parketták alapja és az alkalmazott fafajták tulajdonsága teszik őket alkalmassá a padlófűtéses helyiségek parkettázására. Felületi megmunkáltságuk azonos az egyéb parkettákéval, tehát lehet: selyemfényű v.matt lakkos, olajos, viaszolt sima, antikolt és kézi gyalult felületen is.

GYÁRILAG MEGMUNKÁLT KÉSZ PARKETTÁK


WOODLOC RAGASZTÓ NÉLKÜLI BEPATTINTÓS TECHNOLÓGIA

e parketták a legfejlettebb technológiáknak köszönhetően ragasztó nélkül, rendkívüli idő ill. költséget kímélve tökéletes eredményt nyújtanak. Örökre hézagmentes illeszkedés, szalagparketta v. svédpadló felületekkel.

KISMÉRETŰ PARKETTA

pl. kétrétegű parketta, variálható lerakási minták is., kisebb vagy osztott felületekre, lakás, üzlet, étterem, bár stb.

GYÁRILAG MEGMUNKÁLT KÉSZ PARKETTÁK

SVÉDPADLÓ

420-1500 mm hosszú, sima vagy fúgás felületű svédpadló, sokféle szélesség és felhasználhatóság nagyobb felületekhez : étterem, nagyobb lakás, szalon, nappali stb.

GYÁRILAG MEGMUNKÁLT KÉSZ PARKETTÁK

MAXI MÉRETŰ SVÉDPADLÓ

120-200 mm széles max. 2750 mm hosszú pallók, extra nagy felületekhez, sima, antikolt, vagy fúgás felületek.

KÜLÖNLEGES MEGMUNKÁLÁSOK

speciális, rendkívüli technológiai hátteret igénylő eljárásokkal készített parkettaburkolatok: cerusé, dekor-csíkos, decapé, bármely tetszőleges színre való gyári színezést pl. mély piros, naracsszín , türkiz kék, palaczöld színzést és lakkozást, olajozást is vállalunk így a kívánt felület személyre szabott is lehet!

A cikk tulajdonosa: Itun Parketta Kft.

A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^