Gyöngyházcsempék

Gyöngyházcsempék

– a csillogás elbűvölő hangulata

A mai kor újra felfedezi a természetes anyagokat, és modern megoldások segítségével sikeresen visszacsempészi a természet kínálta szépséget, időtálló értékeket környezetünkbe anélkül, hogy XXI. századi kényelmünket fel kellene adnunk. A természet tudja, hogyan zárhatja szilárd anyagba a kristálytiszta víz összes színét, tónusát, játékát. Megalkotta a gyöngyházat, amely évszázadok óta felülmúlhatatlan dísze ékszereknek, míves bútoroknak és használati tárgyaknak. Új korszak köszöntött be a gyöngyházzal való művészi kivitelezés világában: lakását, irodáját, üzletét ezentúl a gyöngyház exkluzív és természetes fényével, csillogásával egyedi módon ékesítheti.

A gyöngyházcsempe sokféle színével és tónusával gyönyörű kiegészítője lehet a legszebb mai mázas, kő- vagy faburkolatnak, legyen szó egy medence, fürdőszoba vagy akár egy nagyobb közösségi tér díszítéséről. Ajánljuk mozaikok feldobásához éppúgy, mint egy homogén falfelületen elszórva, esetleg bordűrnek vagy tükrök, polcok, ablakok kiemelésére. gyöngyházcsempe manuális technológiával, több alapszínben és mintában, természetes gyöngyházból készül. A gyöngyház aprólékos munkával, a színek és minták gondos válogatása után kerül rögzítésre égetett kerámia hordozólapokra, melyek felhelyezése ugyanúgy történik, mint bármely, már ismert hidegburkoló anyagé. A lapok mérete lehetővé teszi egységes, sík felületek kialakítását, háló vagy ún. „diagonál” mintákban való alkalmazását is.

Gyöngyházcsempe
Gyöngyházcsempék

A gyöngyházcsempék standard mérete 4,8 x 4,8 cm, illetve 2 x 2 cm. De különleges igény esetén természetesen egyedi méretben is el tudjuk készíteni azokat. A fém-gyöngyház dekorcsempék 5 x 5 cm-es keretekkel készülnek, amelyekbe 2 x 2 cm-es gyöngyházbetétek rendelhetők. Színük szabadon választható. A dekorcsíkok keretének mérete 3×14 cm, ezekbe szintén 2 x 2 cm-es gyöngyházbetétek illeszthetők. A bemutatott fotók installációk, a színek és minták az Ön burkolata, igényei szerint variálhatóak.

A cikk tulajdonosa: EuroNit Kft.

A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^