Fizetős megjelenési lehetőség

A lakberendezőknek szóló ingyenes megjelenési lehetőségről ITT olvashat.

Fizetős lehetőségek

Minden más, de homedecor.hu témakörébe tartozó cikk megjelenítése fizetett cikként lehetséges.

Az ajánlat leírása

 • Minőségi követelmények: A cikkeknek helyeseknek és érdemi értékűeknek kell lenniük.
 • Reklám jellegű: A cikknek objektívnek kell lennie, de a hirdetőre is utalhat.
 • A képek száma: A cikknek tartalmaznia kell képeket (1 -től 20 -ig).
 • A cikk minimális hossza: A cikk minimális hossza: 3000 karakter
 • A cikk maximális hosszúsága: Nem korlátozzuk a tartalom hosszúságát.
 • A cikkek élettartama (a 36 hónapos garanciával rendelkező ajánlatokra nem vonatkozik): A cikk és a linkek 12 hónap után változatlanok maradnak.
 • Hozzászólások: A cikkeket nem lehet kommentálni.
 • A cikk főképe: Kötelező (a hirdetőnek kell megadnia).
 • Embeded tartalom elhelyezése: Nem
 • Statisztikai kódok a tartalomban: Nem
 • DOFOLLOW linkek: Igen
 • A megengedett linkek típusa: Minden link, beleértve az EML-t is.
 • A linkek száma: A linkek maximális száma: 3
 • A cikk egyéb linkjei: A cikk tartalmában más forrásokra / oldalakra mutató linkeket engedélyezünk.

* A fenti felsorolás a WhitePress oldalán megtalálható ajánlattal megegyezik.

Egyéb kitételek:

Cikket csak úgy teszünk közzé, hogy a cikk végén kötelezően (további információk, ajánlatkérés, stb.) megjelenik linkelhető módon a cikk tulajdonosa, domainje (+ e-mail cím, telefon, stb. lehetséges), mellyel felelősséget is vállal a cikk tartalmáért, és a megjelenített képek jogos felhasználásáért. Nem teszünk közzé kézi rajzos lakberendezési munkákat, valamint nem teszünk közzé világítástechnikai és okos otthon témájához kapcsolódó cikkeket. Nem tesszük közzé a jogsértőek ítélt, vagy negatív PR tartalmúak cikkeket. Nem teszünk közzé olyan cikket sem, amely szubjektív megítélésünk szerint inkább reklám, és kevésbé PR jellegű, vagy amelynek tartalma nem kapcsolódik honlap témájához, vagy időszerűtlen (pl: karácsonyi dekorációkról nem cikkezünk nyáron).

A homedecor.hu blogmotor működésű, azaz az újabb cikkek kivonata a főoldalon jelenik meg. (A teljes cikk mindig a címre, vagy a kivonat alatti linkre kattintással jelenik meg.) A megjelentetett cikk kivonata, az újabb cikkek megjelenésével egyre lejjebb kerül. Egy oldalon 10 cikk kivonat jelenik meg. Ha a fizetett cikk után újabb 10 cikk jelenik meg, akkor a fizetett cikk a 11. az időrendben, tehát az a következő oldal első cikkeként fog már megjelenni.
Vállaljuk, hogy a fizetett cikk első közzétételétől számítva, minimum 30 napig az első oldalon fog maradni, de egyre lejjebb.

A fenti ajánlat megegyezik a honlap WhitePress oldalán megtalálható ajánlatával.

A fizetős cikk megjelenítését a fentiek szerint 8.000,-Ft + Áfa összegért vállaljuk.

A fizetés menete: A megküldött anyagot (szöveget, képeket) fel rakjuk és a megrendelőt értesítjük 3 munkanapon belül. A megrendelő 3 munkanapon belül megtekinti és jóváhagyja, vagy változtatást kér. A jóváhagyást követően a számlát kiállítjuk, elküldjük, és a vevő 5 munkanapon belül átutalással kifizeti a végösszeget. Ha az utalás nem történik meg határidőre, a cikket eltávolítjuk. Fizetést követően a cikk a homedecor.hu oldalán a fent említett módon mindvégig fent marad, de időrendben hátrébb kerülve.

A cikk a megrendelő tulajdonában marad, így annak törlését bármikor kérheti, s ezzel együtt törlődnek a beküldő honlapjára mutató linkek is.
Ha a megrendelő nem értesít bennünket arról, hogy az évek múlásával a megadott linkek mögötti tartalom megszűnt (a megrendelő honlapja, tevékenységi köre, vagy maga a megrendelő szűnt meg), akkor az ilyen törött linkeket, vagy a magát a bejegyzést a homedecor.hu eltávolíthatja.

Elsődleges kommunikációs csatornánk az e-mail.

Mindezzel szemben a WhitePress linkre kattintva, a WhitePress oldalán is kikeresheti az ajánlatunkat és ott kényelmesebben, minden szükséges információt feltölthet.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^