Ingyenes megjelenési lehetőség lakberendezőknek

Azoknak a lakberendezőknek, akik számítógépes látványtervezéssel készítik a lakberendezési terveiket, a Home & Decor – Lakberendezés honlap ingyenes megjelenést biztosít.

A megjelenés formája egy-egy lakberendezési projekt ismertetése egy-egy cikk formájában.
A cikk szöveges leírásból kell hogy álljon, számítógépes látványterveket bemutató képek felhasználásával.
Kézi rajzon alapuló projektek bemutatását a honlap nem vállalja.
Természetesen a cikkekben nem csak számítógépes látványterv képek szerepelhetnek, hanem fényképek is. Kiinduló állapot, munkafázisok, az elkészült enteriőr fényképe, stb. Valamint természetesen az alaprajz, tervrajz részletek (szkennelt tervrajz részletek) is helyet kaphatnak, de a cikk lényege azt kell, hogy bemutassa, hogy a számítógépes látványtervek segítségével készült el a projekt.
A cikkben bemutatásra kerülhet lakásbelső, de akár közösségi épületek lakberendezési, belsőépítészeti munkáinak bemutatása is.
Fontos, hogy a közlésre szánt cikk, az elküldött formában, azaz szövegszerkezetben, az interneten máshol még ne jelenjen meg.
Az, hogy egy lakberendező, hány darab cikket, projektet mutathat be, nincs meghatározva. A hangsúly a látványterv és a lakberendezői tudás minőségén van.

A lakberendező, minden cikk végén döntése szerint közzé teheti az elérhetőségét, ha van saját honlapja, akkor a honlap linkjét is.

A cikk elején pedig a cím alatt mint szerző megjelenítésre kerül. Erre a linkre kattintva egy olyan oldal jelenik meg, melyben csak a lakberendező saját munkái olvashatóak.
Például ilyen: lakberendezo/zahoran-robert/

Mindezek mellett a Lakberendező oldalon is ABC sorrendben a lakberendezők között bemutatásra kerül. Itt is tetszése szerint megadhatja az elérhetőségét, ha van a honlapja elérhetőségét, írhat a vállalási területről, a kedvelt stílusáról, stb.

A cikket elküldheti (kapcsolat) akár word dokumentumként a képekkel integrálva, vagy a képeket külön fájlként is, de akkor legyen utalás arra, hogy a képet hova kell elhelyezni.
A képek lehetnek nagyméretűek, sőt, alapvetően a képek teljes szövegszélességben kerülnek megjelenítésre. Valamint rákattintással kinagyíthatóak.
Emiatt célszerű figyelembe venni, hogy a képek kb. 900 pixel magasak lehetnek, és akár 1600-1900 pixel szélesek. Azaz, ha egy full HD monitoron valaki kinagyítja, be is töltheti a böngészőképernyőt.

Ha Ön a megadott email címével regisztrációval rendelkezik a http://hu.gravatar.com/ oldalon és ott fényképet töltött fel magáról, akkor a honlap beazonosítva ezt a képet, mint miniatűr avatart megjeleníti azon a szerzői oldalon, ahol csak az Ön cikkei kerülnek felsorolásra.

A Home & Decor – Lakberendezés honlap előnye:

  • az oldal szélessége tág határok között dinamikusan változtatható, azaz hozzáigazodik a képernyő méretéhez, így kisméretű monitoron, okos telefonon, vagy táblagépen is élvezhető marad.
  • A Home & Decor – Lakberendezés rendelkezik Facebook és Pinterest oldallal, így a megjelenő cikke ezeken az oldalakon eleve népszerűsítésre kerülnek.

Az elküldött projekt tulajdonosa mindvégig a lakberendező marad, így bármikor kérheti az cikk eltávolítását a Home & Decor – Lakberendezés honlapról (vagy elérhetőségi adatainak módosítását), ha a későbbiek során bármilyen okból így döntene.

A cikkek időrendi sorrendben jelennek meg, ahogyan minden más blog esetében is. Ebből eredően, egy régebben elküldött cikk, az újabbak megjelenésével egyre hátrébb kerül a sorban, de a közvetlen link elérhetősége nem változik, így más helyekről mindenkor hivatkozhat rá, linkelheti.

Fizetős megjelenési lehetőségről ITT olvashat.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^