Ingyenes és fizetős megjelenési lehetőség

A lakberendezőknek szóló ingyenes megjelenési lehetőségről ITT olvashat.

Amennyiben Ön, vagy cége honlapján, vagy bármely nyomtatott kiadványában, olyan nem reklám, hanem inkább PR értékű cikk, ismertető, tanulmány található, melynek az Ön elgondolása szerint helye lehet ezen a honlapon is, kérem küldje el.

A cikk áttekintését követően, ha az valóban nem “reklámízű”, hanem valamilyen termék, termékcsoport, vagy technológia bemutatását szolgálja – ingyenesen felkerül a Home & Decor – Lakberendezés honlapra úgy, hogy a cikk keretén belül, a cikk végén a beküldő cég neve (elérhetősége), mint a cikk tulajdonosa, linkként kerül megjelenítésre, valamint a cége logoja is, ha igényli.

A Home & Decor – Lakberendezés honlap alaphipotézise, hogy az interneten keresők nem elsősorban vásárolni akarnak, s nem elsősorban X.Y cég termékét keresik, hanem az interneten keresők elsősorban választ keresnek a problémáikra. A problémára válaszként jöhetnek a Home & Decor – Lakberendezés honlap cikkei, s ha a magyarázat számukra kedvező, elfogadható, akkor a látogatók a konkrét probléma megoldását megkaphatják, ha a cikkben szereplő linkre kattintanak.

Az ingyenesen elhelyezett cikkek a későbbiekben is ingyenesek maradnak, azaz a linkek, az ingyenreklám mindaddig fennmarad a Home & Decor – Lakberendezés honlap, ameddig a cikk is fent van.

A cikk a beküldő partner tulajdonában marad, így annak törlését bármikor kérheti, s ezzel együtt törlődnek a beküldő honlapjára mutató linkek is.

Ezen ingyenesség ellenében annyit kell elfogadni a cikket beküldő partnernek, hogy a honlapon más fizetett hirdetések is megjelennek. Ebből eredően előfordulhat, hogy éppen a cikket beküldő partner egyik versenytársának hirdetése is megjelenhet ugyanazon a lapon.

A cikket beküldő előnye a versenytársaival szemben, hogy ő ingyenesen jelenik meg, valamint a honlapjának linkje a cikkben jelenik meg, mint az ismertető része, vagy mint folytatása, így az érdeklődő felé a partnerséget hirdeti, s nem pedig azt, hogy a reklám valamit el akar adni neki.

A cikket beküldőnek további előnye, hogy az 1-3 képernyőmagasságú cikkben lényegesen kedvezőbb a mozgástere az érdeklődőt megnyerni, mint egy pársoros szöveges, vagy egy animációs (banner) hirdetéssel.

Egy partner több önálló cikket is beküldhet, s így növelni tudja ingyenes linkjei számát.

A megjelentetni javasolt cikket, szöveget, képeket, vagy akár a meglévő oldal linkjét, küldje el emailban. Ilyen igényét előzetesen a “KAPCSOLAT” menüpont alatt tudja jelezni. Az anyag áttekintése után, vagy egy az egyben, vagy módosításokban való megegyezést követően ingyenesen megjelenítem az Ön által javasolt kategóriában, az Ön által megadott link hivatkozásokkal együtt.

Kelt: 2016. október 24.

Tóth Tamás

3D lakberendezés, látványtervek, lakberendezési ötletek

.