Ismét Magyarország ad otthont a Tetőfedő Világbajnokságnak

.
A Masterplast új diffúziós tetőfóliája versenykörülmények között debütál a lapos és magastető versenyszámokban

Veszprém, 2007. október 3. – 1993 és 2003 után ismét hazánkban rendezik meg a Nemzetközi Tetőfedők Szövetségének (IFD) konferenciáját, immár 55. alkalommal. A rangos esemény mellett a veszprémi Medgyaszay István Szakképző Iskola lesz a helyszíne a 20. Fiatal Tetőfedők Világbajnokságának, melyen idén tizennégy ország legjobb fiatal mesterei mérik össze tudásukat.

A 2003-as sikeres rendezvényt követően ismét Magyarország, és az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) ad otthont a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) éves konferenciájának, és a tetőfedők világbajnokságának. A szakma legrangosabb versenyén 14 ország tetőfedő mesterei a dicsőség mellett értékes díjakért vetélkednek. A múlt évi, krakkói verseny után már hatodik alkalommal két kategóriában, lapos- és magastető számokban is bajnokot avatnak a díjátadó gálán, október 5-én Siófokon.

Az éves konferencia a szakma legfontosabb eseménye, amelyen minden ország tetőfedő szervezete képviselteti magát. A vezetők beszámolnak a legfrissebb újításokról, és szakmai szekcióüléseken határozzák meg a nemzetközi szervezet teendőinek fő irányvonalait. Az idei eseményre több mint száz résztvevőt várnak a szervezők. A konferenciával párhuzamosan zajló tetőfedő világbajnokságra pedig a versenyzők mellett kilátogat a hazai szakmai és az üzleti szféra képviselőinek jelentős része.

A bajnokok tetőfóliája

A tetőfedő világbajnokság versenyzői tudásuk legjavát adják a három napos megmérettetésen. Ebben lesz segítségükre a verseny aranyfokozatú támogatója, a Masterplast által biztosított MASTERMAX® D TOP-100 és 140 típusú tetőfóliája. A diffúziós fóliák új generációját képviselő termékcsalád tagjainak beépítése jóval egyszerűbb, mint a hagyományos tetőfóliáké, így a versenyzők jobban koncentrálhatnak a technikás megoldásokat kívánó feladatokra. A MASTERMAX® fóliák a világbajnoki küzdelmek mellett olyan tetőterekben bizonyítanak, ahol a tetősíkba hőszigetelés is kerül, megvédik a hőszigetelést a csapadéktól, ugyanakkor páraáteresztő képességüknek köszönhetően kellemes komfortérzetet biztosítanak a tetőtérben.

A Masterplastról

A Masterplast a régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A vállalatcsoport 1997-ben alapult magyarországi székhellyel. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Masterplast Group napjainkra 16 országban összesen 19 saját leányvállalattal rendelkezik, de partnerei révén termékei Európa minden piacán, sőt Európán kívül is megtalálhatók. Termékpalettájának több mint ezer féle termékével energiatakarékos és költséghatékony megoldásokat kínál a hő -, hang –és vízszigetelés, tetőfedés és szárazépítészet területén. A nemzetközi szinten több mint 600 főt foglalkoztató Masterplast Group csoportszintű árbevétele 2006-ban meghaladta a 75 millió Eurót, és dinamikus fejlődést mutatva 2007-ben megközelíti a 100 millió Eurós értéket.

Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.masterplastgroup.com weboldalra.
A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^