Jognyilatkozat

A Home & Decor – lakberendezés (homedecor.hu) minden oldala szerzői jogvédelem alatt áll.
Annak felhasználása kizárólag a honlap tartalom-szolgáltatójának írásos engedélyével történhet.

A homedecor.hu a 3d-lakberendezes.hu, a hazepitoklapja.hu, a tuzimado.hu és az ingatlanfurkesz.hu tartalmainak összevonásával jött létre.

Azon oldalak esetében melyek különböző cégek, vállalkozók, lakberendezők – továbbiakban: Partnerek – PR cikkeit, referencia munkáit, projekt ismertetőit tartalmazza a cikk és azok képei az ott nevetett Partnerek tulajdonában állnak.
A partneri tulajdonlás megjelölése nélküli információk esetében az illetékes a homedecor.hu tartalom-szolgáltatója.
A partneri cikkek jogtulajdonosa az adott cikknél közölt szerző, lakberendező, cég. A szerzői jog nem csak a szöveges tartalomra, hanem a bemutatott látványtervekre, lakberendezési projektekre, fényképekre is vonatkozik. A cikkek, de akár csak egyes képek (látványtervek, projekt tervek, fényképek) másodközlése kizárólag a jogtulajdonos írásbeli engedélyével történhet.

Amennyiben ezen információk tekintetében bármely kifogás merül fel, azt jelezze az alábbi linken:

„KAPCSOLAT”

A jogi felelősség kizárása

A Home & Decor – lakberendezés (homedecor.hu) tartalom-szolgáltatásának célja az olvasók felé az, hogy általános építőipari és lakberendezési információkkal lássa el az ilyen irányú érdeklődőket, illetve a bemutatott lakberendezési projekteken és termékeken keresztül, mint berendezési lehetőségként, ötletadóként szolgáljon, illetve igény esetén az adott lakberendezővel, szolgáltatóval, vagy termék forgalmazóval a kapcsolat felvételt segítse.
Ezen információk néhol részletesebben, néhol felületesebben kerülnek kifejtésre.
A részletesebb részek megismerése sem nélkülözi az adott terület szakértőjének (tervező, mester, kivitelező szakember, stb.) közreműködését egy-egy konkrét építőipari, vagy lakberendezési cél megvalósítása kapcsán.
A Home & Decor – lakberendezés (homedecor.hu) tartalom-szolgáltatója, tulajdonosa a honlapon szereplő információk alkalmazása során esetlegesen keletkező semmilyen nemű, vélt vagy valós kárért felelősséget nem vállal.
A Home & Decor – lakberendezés (homedecor.hu) az oldalakon nem értékesít semmit. Amennyiben a oldalakon valamilyen termékről, szolgáltatásról információt lát, az azon az oldalon található linken keresztül, vagy az ott megadott elérhetőségeken keresztül tudja felvenni a kapcsolatot a termék forgalmazójával, vagy a szolgáltatást biztosító szervezettel, személlyel.

A honlap célja olyan általános ismeretek átadása, mely segíti a házat, lakást építeni, építtetni, vásárolni, felújítani, berendezni, átalakítani vágyó embert abban, hogy egy általános áttekintést kapjon e területről, rálátása legyen a szakterületre, s ennek birtokában tisztában legyen alapfogalmakkal, logikai összefüggésekkel.

A honlapon szereplő információk, nem tekinthetők tanácsadásnak, állásfoglalásnak, szakértésnek, azaz a honlapon szereplő információk megismerése nem helyettesíti, az építőipari szakmai követelmények teljesítéséhez szükséges megfelelő szakismerettel rendelkező szakemberek alkalmazását, azok állásfoglalásának kikérését, szaktudásuk alkalmazását.

Kelt: 2016. november 24.

Tóth Tamás

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^