Konyha lakberendezési variációk (BL 3.rész)

Konyhabútor elrendezési javaslat

Konyhabútor wengében, matt vajsárga frontokkal és aluminium bútorredőnyözéssel

Az átadópult nyitott polcos a pult alatt két 75cm széles 16cm magas evőeszközfiókkal. A pult munkalapjának teljes hossza továbbra is 165cm, de alatta 15cm részt elvesz a radiátor. A radiátor feletti munkalaprészen célszerű a hőáramlás biztosítására egy kivágást készíteni, mely egy bepattinthatós alumíniumráccsal takarható.
Folytatás

Konyha lakberendezési variációk (BL 2.rész)

Konyhabútor wengében és vajsárgában

Az konyhabútor elrendezési javaslatFigyelembe véve, hogy a szagelszívó fala szekrényezésre kerül, s hogy az L sarokban a faliszekrény nyithatóságának biztosítására ott polcozás lenne – így a szimmetrikus elrendezés nem tartható. Ennek eredményeként a tűzhely két oldalán lévő eltérő szekrényszélesség elvileg felcserélhető, s akkor a mosogatógép a tűzhely bal oldalára kerülne, s közelebb lenne a szennyvízcsatlakozás. Ezt mégsem tettem, mert akkor a sarokszekrény polca csak a mosogató alól lenne elérhető, s a mosogatótál, mélysége, valamint a szifon miatt a saroknak csak az alsó részét tudnátok elérni, ami helypocsékolás.
Folytatás

Konyha lakberendezési variációk (BL 1.rész)

Konyhabútor elrendezési ötletek

Az én konyhabútor elrendezési javaslatomFeladat: Egy 9,4 négyzetméteres konyha lakberendezési tervezése, látványtervekkel a lehetséges elképzelések szemléltetése.

Előzmény: A konyha látványa, ahogy megrendelő felvázolta az elképzelését a hűtő, mosogató, tűzhely elhelyezése tekintetében. A meglévő hűtő és a nem beépített tűzhely felhasználásával.
Folytatás