Középkorú házaspár modern lakása

Az ötvenes éveiben járó házaspár újonnan épült családi házának berendezését modern stílusban képzelte el. A visszafogottan modern stílusnak azonban szolid keretek között kellett maradnia, a minimál megoldásairól szó sem lehetett.

.

A kandalló burkolata ezért csempe lett, a ma divatos „rozsdás” lapok közül a legjobb minőségűek az Apavisa termékei.

.

A kandalló tartalék fűtési funkcióval is rendelkezik: légfűtő csöveken keresztül képes a háló és a fürdő fűtését is ellátni, szükség esetén. Ráadásul a kandalló a nappali és a mögötte lévő kazánház közötti falba került. Kétoldalas tűztér beépítése révén a kandalló hátulról, a kazánház felől is kezelhető, így a nappaliban semmilyen piszok nem keletkezik a kandalló körül. A falba épített, kétoldalas, légfűtő csöveket is tápláló kandalló tervezéséhez nagy segítséget jelentett a számítógépes tervezőprogram, segítségével a bonyolult térbeli megoldások is jól megjeleníthetőek voltak a kivitelezők részére.

.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^