Kültéri építészeti látványtervek

.

Tervdokumentációk alapján egy ingatlan külsejéről készített számítógépes látványterv segítségével, perspektivikusan előre megtekinthetjük a még csak rajzon szereplő, vagy egy felújítás, átépítés előtt álló ingatlant a jövőbeni formájában.

Ez a látvány nem csak az építtető számára nyújt vizuális információt, hanem – különösen ez értékesítésre szánt ingatlan építése esetén – a vevőszerzés hatékony eszköze is lehet, hiszen az értékesítésre épített ingatlant a látványtervek alapján, már akkor be lehet mutatni a vevőnek, mikor még az építés meg sem kezdődött. Ez különösen előnyös lehet olyan vásárlók esetén, akik számára az építészeti, műszaki tervdokumentációk és a kétdimenziós ábrázolások értelmezése nehézséget jelent.

Az alábbi képeken egy soproni volt nevelőotthon átépítéséből készülő társasház, valamint egy teremgarázsos új építésű társasház számítógépes látványterve látható.

.
.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^