Lakberendezési tárgyakat ábrázoló 3ds objektumok

TT 3D Objects CatalogHa belsőépítész vagy lakberendező vagy, és számítógéppel dolgozol, vagy egyszerűen hobbyként foglalkozol 3D-s látványok alkotásával, akkor a „TT 3D Objects Catalog” 3ds fájljai segítségével könnyebben és gyorsabban alakíthatsz ki egy attraktív koncepciót.

Töltsd le most a „TT 3D Objects Catalog” demó változatát, hogy lásd mennyi praktikus 3D fájlhoz juthatsz hozzá.

Most e demó katalógusba csatoltam egy üveglapos, modern dohányzóasztal 3D-s fájlját, melyet ingyenesen megkapod kipróbálásra, csak iratkozz fel és töltsd le a „TT_3D_Objects_Catalog_demo.zip” fájlt.


[ADMANT]
A renderelt képeken szereplő berendezési tárgyak közül nem mindegyik szerepel a katalógusban

A „TT 3D Objects Catalog” 402 darab 3ds formátumú objektumot tartalmaz.

A fájlokat használhatod különféle 3d szerkesztő programokba, építész, vagy lakberendező programokba, amelyek 3ds fájlokat tudnak importálni, vagy ha nem, akkor egyéb konvertáló programokkal konvertálhatod a megfelelő fájlformátumra.

Töltsd le a demo katalógust, s nézd át a fájlokat. Könnyen előfordulhat, hogy csak egyetlen helyiség berendezéséhez akár 30-40 darab 3d objektumot is fel tudsz használni a katalógusból.

A renderelt képeken szereplő berendezési tárgyak közül nem mindegyik szerepel a katalógusban

Ha egyszerűen akarsz ilyen fotorealisztikus látványterveket készíteni, használd a „TT 3D Objects Catalog”-ot.

Egy 3ds fájl 3d szerkesztő programjába importálással azok befoglaló méretei megváltoztathatóak, az anyag jellege, színe, textúrája módosítható. Az ingyenesen adott 3ds fájl segítségével kipróbálhatod, hogy a programjaid mennyire alkalmasak az adott 3d objektum manipulálására. Ha elégedett vagy a látvánnyal a „TT 3D Objects Catalog” neked való. A többi megvásárolandó fájlt is ugyan ilyen módon tudod majd manipulálni.

A renderelt képeken szereplő berendezési tárgyak közül nem mindegyik szerepel a katalógusban

A „TT 3D Objects Catalog” 1.0-ás verziója és a demo változat is egy-egy DPF fájl. A PDF katalógusokba vannak csatolva a 3ds objektumok. A pdf katalógusban szereplő linkekre kattintva, dupla bal kattintással az alapértelmezett 3ds szerkesztő, vagy néző programoddal nyílik meg a fájl, vagy jobb gombos egérkattintással egy menüből kiválaszthatod, hogy a 3ds fájlt hova kívánod elmenteni. Így biztosított hogy a PDF katalógusban csatolt fájlok, mint eredeti formák mindig megmaradnak.

Elégedett ügyfeleket akarsz?
A munkáddal te is elégedett akarsz lenni, s gyorsan és kényelmesen akarsz szép eredményt elérni?

Akkor, regisztrálj töltsd le a demót, próbáld ki az ingyenes fájt, majd vedd meg a „TT 3D Objects Catalog” 1.0-ás verzióját.

Már ismerem, így megveszem a TT 3D Objects Catalog 1.0-ás verzóját

A renderelt képeken szereplő berendezési tárgyak közül nem mindegyik szerepel a katalógusban

Gondold végig!
Milyen hamar térül meg neked, a „TT 3D Objects Catalog”?
Mennyivel gyorsabban tudsz így dolgozni?
Mennyivel több megbízást tudsz így elvégezni?
Mennyivel egyedibb megoldást biztosíthatsz az ügyfeleidnek?
A hatékonyságod és az ügyfeleid elégedettsége tovább növekedhet.

Megnézek néhány képet a katalógusból
[ADMANTT]

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^