Lakberendezési trendek 2021-ben

.

A lakberendezési trendek évről-évre változnak, ez 2021-ben sincs másként. A legdivatosabb színek, anyagok és formák idén is eltérnek az eddig megszokottól. Több megszokott stíluselemtől kell búcsút vennünk, de sok újdonsággal is találkozhatunk, amelyek vidámságot hoznak a mindennapokba. Lássuk tehát a 2021-es lakberendezési trendeket!

Milyen színek veszik át az uralmat?

Továbbra is hódítanak a harsányabb árnyalatok, ám most már inkább a meleg tónusok felé megyünk el. Ennek ellenére azonban továbbra is széles skálán mozoghatunk, ami a színeket illeti. Az alapozást továbbra is a világosabb változatokkal tehetjük meg. Idén a leghasználtabb színek között szerepel a korall, a rozsdabarna, a francia kék, a málna és a bársonyvirág egyaránt. Ezeket igény szerint bátran kombinálhatod egymással.
2021-ben teret nyernek a mélyebb és sötétebb árnyalatok. Nyugodtan használhatunk erősebb tónusokat a falakon, így nyugodtan felejtsük el az unalmas fehéret vagy vaníliát. A fürdőben szintén alkalmazhatunk sötétebb színeket, jöhet egy kis mohazöld, amelyhez egy kis bézst társítunk. A lényeg, hogy ne féljük kísérletezni.

Hódít a márvány!

A márvány mindig is kedvelt anyag volt, hiszen eleganciát sugároz magából. 2021-ben viszont inkább a melegségen lesz a hangsúlyt. A terrazzo már tavaly megmutatkozott, de csak idén sikerült neki teret nyerni a lakberendezés kapcsán. Ezt nevezik az új márványnak, hiszen sokkal lágyabb, mint az eddig megszokott fajták. Korábban inkább a padló mintázataként alkalmazták, manapság már szinte mindenhol találkozhatunk velük. Legyen szó tapétáról, dísztárgyakról vagy éppen bútorokról. Mindenhol jól mutat, így biztosak lehetünk benne, hogy bármely lakás ékes dísze lehet a terrazzo márvány.

Teret nyert az újfajta minimalizmus

A minimalista stílus manapság egyre elterjedtebb. Idén azonban előtérbe kerül annak meleg változata, amely inkább az árnyalatokban hozott változást. Tehát jöhet az okkersárga, a terrakotta, a mélyebb zöld tónusok vagy akár a föld színei is. Ennek a fajta minimalimusnak a lényege, hogy nyugtató hatással legyen az otthon tulajdonosára. Jöhetnek a különböző ágyneműhuzatok 200×220-as méretben, amelyből érdemes valamilyen mintás változatot vásárolni. Lehet szó geometriai mintáról vagy éppen egy egyszerű pöttyös kiegészítőről, bármely könnyen beleilleszthető a stílusba.

Milyen formák hódítanak idén?

Az alakzatok területén jöhetnek a kerek formák, hiszen egy ilyen bútordarab jóval otthonosabb érzetet kelt majd a lakásban. Egy hasonló kanapé nagyon jó hatással lehet a helyiségre. De teljesen más érzetet kelt egy kerekded puff vagy ülőke, így jóval olcsóbban úszhatjuk meg az átalakítást.
 
Összegezve
2021-ben tehát teret nyernek a melegebb árnyalatok, így egyre többen használnak majd mohazöldet vagy éppen rozsdabarnát. Jöhetnek továbbá a kerekded formájú bútordarabok, a minimalista mintázatok és a terrazzo márvány egyaránt. A lényeg, hogy ne féljük kísérletezni!
 
További információ
 
Weboldal: https://www.agynemushop.hu/
 
Telefon: +36-70/562-6811

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^