webmester összes bejegyzése

Fából készült lámpát tisztítanál? Mutatjuk, hogyan csináld!

Sokan választanak fából készült lámpát. Nem véletlenül. Természetessége és szépsége magával ragadó lehet. És hogy ez így is maradjon, szükség lesz egy kis odafigyelésre. A fából készült lámpatest tisztítása nem igényel különösebb szakértelmet, csupán néhány apró trükköt kell ismernünk. Fából készült lámpát tisztítanál? Mutatjuk, hogyan csináld!

.

Fából készült lámpát tisztítanál? Mutatjuk, hogyan csináld! bővebben…

5 tipp az élhető albérletért

Nehezen képzelik el a legtöbben, miként lehet kiegyensúlyozott és kényelmes mindennapokat élni egy olyan ingatlanban, ami nem a saját néven szerepel az ingatlan-nyilvántartásban, és csak időszakos lakóhelyként szolgál. Az albérletek iránt ugyanakkor minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Nem véletlen, hiszen a hitelkamatok, a változóban levő családtámogatási rendszer és a megélhetési nehézségek gyakran a lakáscélú hitelfelvétel ellen szólnak. A szükséges anyagiak hiánya, vagy éppen az időszakos munkavállalás is az albérletek közötti keresgélésre sarkallnak.

.

5 tipp az élhető albérletért bővebben…

5 tipp, hogy otthonosan érezd magad albérletben is!

Modern, rusztikus, mediterrán lakberendezési stílus, vagy a hygge szinte minden korosztály ízlését elnyerő puhasága? Az otthonos terek nemcsak a lakberendezési stílustól függenek, hanem a biztonság és a kiszámíthatóság érzésétől is. Miként valósítható ez meg albérletben? Egyáltalán lehetséges-e más tulajdonára otthonként tekinteni? Mire figyeljünk akkor, ha ezt az átmenetinek vélt időszakot is szeretnénk kényelmesen, jogilag is biztonságban megélni? Tarts velünk, most ezt a témát vesszük górcső alá!

.

5 tipp, hogy otthonosan érezd magad albérletben is! bővebben…

Ezért van szükséged neked is robotporszívóra

A robotporszívók egyik legnagyobb előnye a kényelem. Ezek a készülékek önállóan tisztítanak, így neked több időd marad más teendőkre. Beállíthatod őket úgy, hogy akkor takarítsanak, amikor nem vagy otthon, így a tisztítási folyamat zavartalan. A robotporszívók rendkívül hatékonyak a por és szennyeződések eltávolításában. Sok modell képes felismerni a különböző padlóburkolatokat, és ennek megfelelően állítja be a tisztítási módot. A robotporszívók energiatakarékosak, így segítenek csökkenteni a villanyszámlát. Ezek a készülékek kis helyen elférnek, így nem foglalnak sok helyet a tárolás során. A legtöbb robotporszívó könnyen kezelhető, még a technológiával kevésbé jártas felhasználók számára is. Számos modell rendelkezik távoli vezérlési lehetőséggel, így akkor is indíthatod a tisztítást, ha nem vagy otthon. A robotporszívók rendszeres használata segít fenntartani a lakás állandó tisztaságát. Sok készülék képes elkerülni az akadályokat és lépcsőket, így csökkentve a balesetek kockázatát.

.

Ezért van szükséged neked is robotporszívóra bővebben…

Bútorszállítás, költöztetés és a mai napi sofőr állások más lehetőségei

A lakberendezés napjainkban is sokakat foglalkoztat, akár szakmai vagy egyszerűen felhasználói szinten. Az ehhez alkalmazott berendezési tárgyak, bútorok pedig valóban jól mutatnak, de nem árt logisztikai szempontból is megvizsgálni a témát.

.

Bútorszállítás, költöztetés és a mai napi sofőr állások más lehetőségei bővebben…

Így készül a minőségi párkány – Az igazi rezsicsökkentés titka

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kőpárkány. Ez a kőpárkány olyan tartós és minőségi volt, hogy csodájára jártak minden felől. Nos, mielőtt még anderseni magasságokba emelkednénk, szálljunk le gyorsan a földre! Vizsgáljuk meg, hogy készül a kőpárkány, ami felülmúlhatatlan szépsége mellett elképesztően hasznos is. Sőt, akár a rezsicsökkentésért is felelhet.

.

Így készül a minőségi párkány – Az igazi rezsicsökkentés titka bővebben…

Mekkora villanybojlert érdemes választani?

Amikor villanybojlert választunk, az első és legfontosabb lépés a megfelelő méret kiválasztása. A méretezése kritikus szempont ugyanis a vízmelegítő vásárlása során. A megfelelő méret kiválasztása számos tényezőtől függ, és lakberendezési döntéseink is befolyásolhatják a választást, ezért körültekintően kell választani. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő villanybojlert, hogyan célszerű figyelembe venni a vízhasználatot a méretek közti válogatás során.

.

Mekkora villanybojlert érdemes választani? bővebben…

Hogyan tisztítsuk a sütőt házi praktikák segítségével?

Sokan hajlamosak elhanyagolni a sütőnk tisztítását, mert azt gondoljuk, hogy a magas hőfok elintézi a makacs szennyeződéseket. Azonban a sütőben lerakódó ételmaradékok és zsír nem csak a sütő teljesítményét befolyásolják, hanem hosszú távon tűzveszélyt is jelenthetnek. Ezenkívül a felgyülemlett szennyeződések égett szagot is adhatnak az ételeknek.

.

Hogyan tisztítsuk a sütőt házi praktikák segítségével? bővebben…

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^