.

Továbbá a nappali falain még könyvespolcok se jelenjenek meg, legfeljebb dísztárgyak elhelyezésére alkalmas elemek. A könyvek tárolására pedig találjunk valamilyen megoldást.

.

A megrendelő kifejezetten vonzódik a természetes kövekhez, így a nappali falaira kőburkolat-gipszkarton kombináció került.

.

A könyvek tárolási igénye végül egy olyan bútordarabot eredményezett, amely egy földön álló könyvespolc. Egyik oldalán nyitott, megfelel egy normál könyvespolcnak, és L alakú.

.
.

A másik oldala zárt, ezen az oldalon állnak az ülőgarnitúrához vásárolt kiegészítő puffok.
A három puff egy „L” alakú ülőbútort alkot, aki ide ül, párnákhoz támaszthatja a hátát.
A könyvespolc magasságát úgy alakítottuk ki, hogy éppen megtartsa a párnákat.

.

A nappali tehermentesítésére viszonylag sok szekrény került a hálóba, az ágy fölé, valamint az előszoba egyik oldalát végig beépítettük tároló szekrényekkel.
Az előszobai nagy szekrényfelület monotonitását két különböző színű ajtó megfelelő kombinációjával oldottuk.

.

A megrendelő azt is kikötötte, hogy egy ebédlő asztal látványát semmiképpen nem szeretné a lakásában. Csak az asztal látványát ellenezte, de valamilyen étkező alkalmatosságra szüksége volt.
A konyha pultot ezért úgy alakítottuk ki, hogy mérete gyakorlatilag megegyezzen egy kisebb ebédlőasztallal, és azt három oldalról kényelmesen körbe lehessen ülni, természetesen magasított székekkel.

.

A konyha így két blokkból állt össze, az első blokk csak tároló funkciójú.

.

A hátsó blokkba kerültek a főző és mosogató funkciók, egy ekkora konyha önállóan használható lenne ugyan, de meglehetősen szűkös volna. A nagy pult viszont szinte mindenre alkalmassá teszi, komolyabb főzések alkalmával itt történik az alapanyagok előkészítése, de itt ebédel a család, és a gyerek is itt írja a leckéit.

.

A háziasszony ezt látja a konyhából.

.

És hogy a vendégeket is legyen miből megkínálni, az italszekrények a konyhapulttal átellenben a falra kerültek. Innen kényelmesen elérhetőek akkor is, ha a társaság a pultot üli körbe, és akkor is, ha az ülőgarnitúrán tartózkodik.

.

További információk és ajánlatkérés:

Zahorán Róbert

Bútorfókusz Stúdió
30-446-3026
butorfokusz@butorfokusz.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^