Laminált padló

Laminált parkettaA laminált padló köszönhetően kedvező árának és gyors, egyszerű lerakhatóságának, napjaink egyik legnépszerűbb padlóburkolata. Erős kopásállósága és széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására.

 

A laminált padlóA padló alapja egy olyan speciális HDF lap, melyet másra már nem alkalmas fa maradékból (faforgács) különleges technológiával hoznak létre. Ezen alakítják ki a csapokat és hornyokat. A HDF alapra különböző fa mintázatú dekorokat helyeznek, majd egy magas kopásállóságú műgyanta réteggel látják el. A minőségi gyártásnak köszönhetően az EGGER laminált padlókra 15 – 20 év garancia érvényes.

A laminált padló előnyei:

Laminált parkettaHigiénia Az egyik leghigiénikusabb megoldás – nincs makacsul letapadó kosz, nincsenek eltávolíthatatlan foltok, nincs alap a baktériumok képződéséhez.

Színtartósság UV ellenálló – a padló még hosszú évek múltán is olyan mint újkorában, nem halványodik, nem foltosodik, nem sötétül meg.

Sérülésmentesség Kemény felületén nem okoznak sérüléseket, benyomódásokat az esetlegesen ráeső tárgyak. Az Egger hosszú távon gyönyörű padlót szavatol, minimum 15 év felületi garanciával!

Dagadásmentesség Az Emotion kollekció valamennyi darabja jól ellenáll a nedvességnek. A speciális dagadásgátlóval ellátott középrész megóvja a padlót a beszivárgó nedvességtől.

Hosszú élettartamRagyogó padló garantáltan hosszútávra. Az extrém kemény felület hosszú évekig őrzi a látványos dekorokat.

JUST clic!Az új JUST clic! rendszer tökéletes illeszkedést és stabilitást biztosít. Nem kell ragasztó, a lerakás gyors és egyszerű, a padló azonnal igénybe vehető.

Laminált parketta

Bővebb információk a cikk tulajdonosa:
Kőris Parkett Kft. – honlapján

A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^