Egyszerű, az egészben a leghosszabb folyamat az almák hámozása. Itt is, mint minden lusta asszony receptnél a lisztes keveréket szárazon szórjuk, a süteményünket egyszerű rétegezéssel kapjuk meg.
A recept:
Egyszerű, az egészben a leghosszabb folyamat az almák hámozása. Itt is, mint minden lusta asszony receptnél a lisztes keveréket szárazon szórjuk, a süteményünket egyszerű rétegezéssel kapjuk meg.
A recept:
A száraz összetevőket összekeverjük, a kókuszzsírt felolvasztjuk.
Az alma kivételével a többi összetevőt összeturmixoljuk. Mikor felolvadt az édesítőszer, összekeverjük a reszelt almával.
A mandulát összekeverjük a fahéjjal és az édesítővel.
Egy tortaforma aljára egy szilikonos sütőpapírt csíptetünk, és 3 evőkanál olvasztott kókuszzsírt belemérünk és szétfolyatunk a sütőpapíron.
Előmelegített 180-fokos légkeveréses sütőben 40 percig sütjük.
Ha teljesen kihűlt felszeleteljük.