mediterrán stílus kategória bejegyzései

Ismerd meg a mediterrán stílus jellemzőit, és tudd meg, hogyan hozhatod be ezt a meleg és barátságos dizájnt otthonodba.

Kovácsoltvas bútor elhelyezése lakberendezői szemmel

A kovácsoltvas bútorok alkalmazása mediterrán illetve rusztikus stílusjegynek tekinthető, emiatt célszerű ugyanilyen stílusjegyeket felvonultató környezetbe elhelyezni, ha nem akarunk abba a hibába esni, hogy egy önmagában gyönyörű kovácsoltvas alkotást miután megvásároltuk s elhelyezzük a lakásunkban egy idegen oda nem illő tárgynak érezzük.

.

*Kovácsoltvas bútorok és beleértve azokat a mai korszerű csővázas bútorokat is melyek kovácsoltvas megjelenésűek.
Kovácsoltvas bútor elhelyezése lakberendezői szemmel bővebben…

A kovácsoltvas bútorok is többféle stílusúak lehetnek

A kovácsoltvas bútorok is többféle stílusúak lehetnek:

– Egyrészt a vasváz anyaga különféle vastagságú lehet.

.

Az erősebb, rusztikusabb változataik lapos vasrúdból készülnek, illetve nagyobb keresztmetszetű hengerhuzalból, köracélból. A kornak megfelelően gyakoribb a csőváz és a zártszelvény elemek alkalmazása is, mivel ezek erősebbek, de könnyebbek, mint a tömör társaik, ugyanakkor a nagy külső felület miatt jellegzetesebb látványt biztosítanak.
A kovácsoltvas bútorok is többféle stílusúak lehetnek bővebben…

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^