.

A lakás fekvésével is problémák voltak, a konyha nagyon kevés fényt kapott.
Sajnos, új ablak nyitása már nem volt megoldható, és az üvegtégla felület önmagában kevés lett volna, de az álmennyezetekbe rejtett indirekt világítások bőven szolgáltatnak annyi szórt fényt, amennyi a konyha és a nappali világossá tételéhez kell.

.

A konyhából kibontott válaszfal révén pedig lehetőség nyílott egy nagy szekrényblokk, a konyha peremén pedig egy reggeliző pult kialakítására.

.

Az egyetlen megmaradt válaszfal mögött pedig a nappali éppen annyira különül el, hogy zavartalanul legyen használható külön is.

.

Ha már egyszer ennyire bele bonyolódtunk a dologba, eltakartuk a radiátorokat is.

.

A lakásban kicsi a gardrób, amit már régen kinőttek. Nagy dilemma volt, hogyan kerüljön olyan gardróbszekrény a nappaliba, amely mégsem zavaró.
A pillérekkel, lámpákkal tagolt tolóajtós szekrény végül a szoba dísze is lett.

.


Ez a szekrény konstrukció egyben kijelölte a Tv helyét is, a konyhától elválasztó falon.

.

Az ebédlő így a lehető legtávolabb került az ülőgarnitúrától, a konyhához pedig a legközelebb. A nappali és az ebédlő közötti „demarkációs vonal” egy mini dolgozósarok lett.

.

Egy használaton kívüli kéménypillér útban volt,ezt kibővítettük egy áthidalóval, ebbe a „kuckóba” került be a dolgozó sarok.

.

További információk és ajánlatkérés:

Zahorán Róbert

Bútorfókusz Stúdió
30-446-3026
butorfokusz@butorfokusz.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^