Obi házhozszállítás Budapesten

Az OBI házhozszállítás árai terméktől függően 1.690,- Ft-tól 10.990,- Ft-ig terjednek és 4-6 munkanap alatt szállítják ki a csomagot. Ha ennél gyorsabban, kényelmesebben és olcsóbban szeretnénk szállíttatni – kérjünk személyre szabott ajánlatot több fuvarozótól is.

.

Mennyibe kerül a házhozszállítás Obiból Budapesten?

Az ország egyik legnagyobb barkácsáruház-lánca, az OBI Budapesten és környékén 8 áruházzal várja a vásárlókat. Megtalálunk mindent, amire építkezéshez, lakásfelújításhoz vagy akár a kertben szükség lehet. Az OBI Budapesten a webáruházukon keresztül rendelt árukat kérésünkre kiszállítja vagy összekészíti áruházi átvételre. Az OBI házhozszállítás ár mérettől és súlytól függően 1.690 Ft-tól 10.990 Ft-ig terjed. Az árakat a termék adatlapokon a részletes műszaki leírás alatt találjuk. A 30 kg alatti csomagok OBI kiszállítás esetén csomagküldővel kerülnek a vásárlóhoz.

Szállítsunk magunk vagy bízzunk meg egy fuvarozót?

Ha személyes vásárlásra gondolunk, azonnal felmerülő kérdés, hogyan fogom hazavinni, esetleg feljuttatni az emeletre a megvásárolt dolgokat.

Megkérhetjük barátainkat vagy magunk is megküzdhetünk vele, de lássuk be, a személyautók jellemzően nem áruszállításra vannak kitalálva, ezért eleve nehéz belepakolni a terjedelmes és súlyos dolgokat. A legtöbben nem is szeretjük a saját autónkat ilyen célra használni, hogy utána egy teljes nagytakarításnak kelljen alávetni. Ha az autónk vonóhoroggal van ellátva, bérelhetünk utánfutót is. Az utánfutó bérlés árai Budapesten napidíjként 3.500-5.000 Ft mozognak, amihez még 20-30.000 Ft kauciót is le kell tennünk.

Kézenfekvő a megoldás, hogy erre a feladatra bízzunk meg egy fuvarozót. Jó, ha tudjuk, hogy a teherfuvarozási árak Budapest területén 1-2 nagyobb holmi szállítása esetén 10-12.000 Ft-tól kezdődnek, több nagyobb darab esetén 20-27.000 Ft-ba kerülnek átlagosan.

De hol találom meg a megfelelő fuvarozót?

A Qjob online szakemberkereső platform nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megtaláljuk az ideális jelöltet, aki olcsón, gyorsan elszállítja a kívánt portékát. Nem kell mást tennünk, mint az adott feladatot feltölteni a platformra és kis idő elteltével már érkeznek is a jobbnál jobb ajánlatok. A rendszer átlátható és könnyen használható.

Milyen szempontok szerint válasszunk?

A legelső szempont, amit mindannyian figyelünk, az ár. A fenti átlagárak jó támpontot jelentenek a költségek kalkulálásához. De ezen kívül számos más dologra figyeljünk oda: pusztán a legolcsóbb ajánlatot kiválasztani nem biztos, hogy a leghasznosabb: Tudnunk kell, hogy az általunk vásárolt termékek milyen csomagolásban vannak, milyen méretűek és súlyúak, mert ez meghatározza azt, hány emberre van szükségünk a rakodáshoz. Milyen járművel rendelkezik a fuvarozó és az megfelel-e az elszállítandó holmi méretének illetve a szállíthatóságnak. Túl hosszú lécek, rudak, oszlopok szállításánál feltétlenül kérdezzünk rá, hogy elfér-e a platón. Sok dolgot szállíttathatunk nyitott platón is, de vannak olyan áruk, amiknek határozottan árt, ha eláznak, így ebben az esetben zárt fuvareszközt kell kérnünk.

Érdemes a feladat meghatározásánál minél pontosabban körülhatárolni a szállítandó árut, mert így a fuvarozó is tud erre készülni és eleve csak olyan ajánlatot kapunk majd, ami megfelel az igényeinknek. Nagyon fontos a megbízhatóság is, mert kellemetlen ha a megbeszélt időben nem érkezik meg a fuvarozó. Ebben is segíthet a Qjob portál, hiszen láthatjuk, az adott szakember hány pozitív illetve negatív értékeléssel rendelkezik, a megbízói mennyire voltak elégedettek.

Bővebb információk:

qjob.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^