Ötfős iroda lakberendezése

Alapítvány öt munkatárssal, egy légtérben, együtt a főnök és a beosztottak, egy helyen a rendezvényszervezés, ügyfélfogadás, adminisztráció és a projektek előkészítése.
Elég kicsi még ahhoz, hogy hasonlítson az egy-két személyes mini irodákhoz, ugyanakkor már eléggé szerteágazó feladatkör, amit nagyobb cégeknél minden funkció esetében más jellegű berendezéssel kell ellátni.

.

A berendezésnek tudnia kell kiszolgálni azt a csapatmunkát, ami egy projekt előkészítése során történik, elég nagy egybefüggő felületek kellenek nagyobb tervdokumentációk kiteregetéséhez, dokumentumok szortírozásához.
Ugyanakkor, egy-egy bejövő ügyféllel le kell tudni ülni egy –egy megbeszélést lefolytatni, anélkül, hogy ehhez külön tárgyaló rendelkezésre állna.

.

Az ügyfélfogadás három munkahelynél egyaránt lehetséges, az egyik azonban kimondottan erre lett kialakítva.

.

Külön irattár nincs, rengeteg dokumentum pedig van, ez általában minden kis területű iroda jellemzője. A színek megfelelő megválasztásával viszont a túl nagy szekrénytömegek hatása ellensúlyozható.

.

Munkavégzés elkülönülten, a következő percekben pedig éppen csapatmunkában, ehhez olyan elválasztó elemek szükségesek, amelyek csak a legszükségesebb mértékben szeparálják a munkahelyeket.

.

Az elválasztó elemek ugyanakkor segítenek rendet tartani, elnyelik a mindennapi apróságokat: ceruzát, radírt, kellékeket, apró személyes holmikat.

.

Egy ilyen „demarkációs vonal” ugyanakkor segít megelőzni a mindennapi konfliktusokat is.

.

Akinek a munkája során sűrűn kell váltogatnia az iratokat, annak szerencsésebb, ha nem kell mindig odasétáljon az iratszekrényekhez. A munkahelyek közül azok mögé kerültek fali irattartók, akiknek a munkája ezt leginkább igényli.

.

A munkatársak kabátjai valamint a különféle nagyobb eszközök az előtérben, egy nagy szekrénybe kerültek, vele szemközt pedig az ügyfelek kabátjai számára van hely.

.

További információk és ajánlatkérés:

Zahorán Róbert

Bútorfókusz Stúdió
30-446-3026
butorfokusz@butorfokusz.hu

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^