Polisztirol alapú falazó elem

.

A polisztirolhab falelemek ragasztó és egyéb segédanyagok nélkül összepattinthatók, belsejüket kézi vagy szivattyús módszerrel három soronként betonnal töltik ki. Az eredmény: a külső oldalon 6, a belsőn 5 cm-es szigeteléssel rendelkező nagy teherbíró, mindössze 25 cm vastag fal. A szerkezetet áthidaló, koszorú és falvég záró elemek teszik teljessé, segítségükkel a falat hőhídmentesen lehet felépíteni.

Polisztirol alapú falazó elemPolisztirol alapú falazó elemPolisztirol alapú falazó elemPolisztirol alapú falazó elemPolisztirol alapú falazó elemPolisztirol alapú falazó elem

 

A gépészeti csöveket, vezetékeket a polisztirolrétegbe hőkéssel kiolvasztott falhoronyba lehet behelyezni, mindez gyors, zajmentes és esztétikus építkezést eredményez.

Polisztirol alapú falazó elem

Kívülről a falra „Dryvit” rendszerű vékonyvakolatot, acélhálóra felhordott hagyományos mészvakolatot, esetleg dísztéglát, termésövet vagy faburkolatot tehetünk. A fal belső burkolata lehet ragasztott vagy lécvázra csavarozott gipszkarton, különféle díszburkolat, vékonyvakolat, illetve csempeburkolat.

 

Bővebb információk a cikk tulajdonosa:
ProKoncept Rt. – honlapján

A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^