Punch! Professional Home Design Platinum V12

Punch! Professional Home Design Platinumplatv12.jpg
2007 augusztusában megjelent a Punch! Professional Home Design Platinum™ 12-es verziója.

Megvásárolható a termékdoboz képre kattintáson keresztül. Majd válassza a Professional Home Design Suite Platinum-ot.

Ez az új 12-es verzió további igen kedvező lakberendezési, belsőépítészeti, táj és kertépítészeti képességekkel bővült a korábbi verziókhoz képest.

A korábbi verziók nem voltak képesek felülnézeti perspektíva megjelenítésére. Ez a program már igen. Rengeteg lakberendezési objektummal, berendezési tárggyal bővült, s a texturák tekintetében is hatalmas a választék, különösen a parketták, s egyéb faburkolatok tekintetében szemet-gyönyörködtető a választék.

Mindezeken túl számomra a leglényegesebb változás a belső 3d rajzoló program – a 3D Custom Workshop – új funkciói.

[ADMANT]
Igaz a használat logikája némileg változott, de ez a használhatóságot nem rontotta. Szabálytalan formák kialakítására lényegesen több lehetőséget nyújt a 12-es verzió belső programja a korábbiakhoz képest. Erről a program megnyitásakor rögtön megjelenő a korábbihoz képest lényegesen több objektum formaválaszték árulkodik.

Punch! 3D Custom Workshop
További pozitívum, hogy eddig a dróthálós nézet esetén, csak a forgástestek drótváz-pontjainak kordinátáit lehetett szabadon egyenként megváltoztatni, s a téglatestekét csak párban. Ez a korlát feloldásra került, s így egy téglatest mind a 8 pontját egymástól függetlenül is elmozdíthatjuk.

Punch! 3D Custom Workshop
Szintén újdonság az Extrude funkció. Aminek segítségével egy síkidomból 3d testet alkothatunk, a síkidom ismétlési szám, és a síkidomok ismétlési távolságának megadásával.

Ezen túlmutatóan sok egyéb újdonságot fedezhet fel magának a korábbi verziók felhasználója.

A magam részéről egy oktató anyagot kívánok készíteni, mely várhatóan október végére készül el.
[ADMANTT]

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^