Szakember keresés hatékonyan!

Abadus - a munka alkusz

Kényelmes, biztonságos otthonunkba mindig örömmel térünk haza megpihenni egy hosszú és fárasztó nap után. Ezt az idillt képes beárnyékolni egy eldugult lefolyó, egy széteső bútor, egy repedezett plafon, egy megfakult tapéta, beázó tető vagy éppen egy rendezetlen kert. Itt a tavasz a szép idő, a kerti munkák, felújítások, építkezések ideje!

Ilyenkor jön a szokásos eljárás: nekiállunk mi magunk bütykölgetni, ami a legtöbb esetben nem vezet a kívánt állapothoz, ezen továbblépve, mikor már esetleg tevékenységünkkel csak tovább növeltük a problémát, úgy döntünk: csinálja az, aki ért hozzá! Igen ám, de ilyenkor jönnek a kérdések: Kit hívjak? Hol keressem? Mennyire megbízható? Milyen munkákat csinált meg eddig? Mi a vélemény róla?

Nem egyszerű megfelelő szakembert találni és bonyodalmas, sokaknak kellemetlen, ha egy kedvező áron dolgozó mesterembert szeretnénk megbízni, amihez több szaki megkeresése szükséges. Azonban létezik egy oldal, ahol egyszerűen megoldható minden probléma!

Keressen szakembert hatékonyan!

A fenti problémákra ad megoldást Magyarországon egyedülálló online szolgáltatásunk, az abadus.hu. Ha valami elromlott az otthonában, vagy valamit meg kell szerelni, komplett felújítást szeretne vagy csak építtetni egy kocsi beállót, akkor Ön otthonról, kényelmesen bármilyen költség nélkül meghirdetheti a munkát a weboldalunkon. Könnyed, kényelmes megoldást kínálunk anélkül, hogy bármely szakembernek meg kellene adnia az elérhetőségét, személyes adatait. Mindössze annyi a dolga, hogy leírja, hogy milyen munkáról van szó, megadja az Ön által erre szánt költségkeretet és az ajánlat tétel határidejét, a munka elvégzésének határidejét, és hátradőlve várja a beérkező ajánlatokat.

Az ajánlat tételi határidő lejárta után Ön kiválasztja, hogy melyik szakember ajánlata a legmegfelelőbb az Ön számára, elfogadja az ajánlatát majd megkapják egymás elérhetőségét, hogy megbeszélhessék a további részleteket. A munka elvégzése után mindkét félnek értékelnie kell a másikat, így biztosítva, hogy a további munkák során már a visszajelzések alapján mások is nyugodt szívvel válogathassanak a szakemberek között.

Látható, hogy ez a fajta szakember felkutatás rendkívül költséghatékony és kényelmes, azonban nem minden esetben a legolcsóbb ajánlat a legjobb! Érdemes az ajánlat szövegét és a szakember profilját is áttekinteni, így a várhatóan minőségi megoldásra esetleg egy kicsivel többet szánni!

Eredmény

Tehát a válaszok a felmerült kérdésekre:

  • Hol: oldalunkon szakemberek és mesteremberek várják az Ön által meghirdetett munkát.
  • Megbízhatóság: a visszajelzések és a profil alapján előre látható, hogy ki mennyire megbízható.
  • Szakmai múlt: az adott szakember profilja tartalmazza, hogy eddig milyen munkát végzett el, és ezekről milyen visszajelzést kapott.

A végeredmény: rengeteg megspórolt idő és energia, hiszen nem Önnek kell a szakemberek után futkosnia, fórumokat böngésznie, hanem Ők versenyeznek a munkáért. Idegeskedés nélkül kap minőségi munkát!

Általános javaslatok

A megegyezést követően, de még a munka elkezdése előtt javasoljuk szerződéses formában rögzíteni a munka elvárt eredményét, határidejét, költségeket és egyéb fontosnak ítélt részleteket. Így nem megfelelő eredmény esetén lehetőség van jogorvoslatra.

Az ajánlatok kiválasztása során érdemes azt választani, aki részletes ajánlatot adott. Természetesen végleges ajánlatot a helyszíni felmérés után kaphatunk, azonban váratlan, valós extra munkán kívül ne fogadjunk el magasabb költséget. Ilyenkor megbízhatatlan szakemberrel van dolgunk!

A munka során is figyeljünk oda, hogy a megajánlott módon és anyagokkal végezze el a szakember a munkát. Tisztázzuk előre az esetleges járulékos költségeket is, mint például egy felújítás során a törmelék elszállítása vagy a takarítás.

Jó munkát kínálunk!

Üdvözlettel

Gaál Tamás
ABADUS Kft.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^