Szennyfogó moduláris szőnyegrendszer

Szennyfogó moduláris szőnyegrendszerA 3M Nomad TM moduláris szőnyegrendszer – mint neve is mutatja – modulokból épül fel, melyek mérete 30x30cm. A modulok egymás mellé illeszthetők és körmökkel egymáshoz kapcsolhatók. Kétféle modul van: a 8300 jelű kültéri, amely nem tartalmaz textilbetétet, és a 8900 jelű beltéri, amely Nomad Aqua textilbetéttel van ellátva. A két típus tetszés szerint kombinálható.

A moduláris szőnyegrendszer elemei dekopír fűrésszel tetszés szerinti alakra vághatók, így különleges kialakítású szélfogók, forgóajtók szőnyeggel való ellátása könnyűszerrel megvalósítható.

Nomad TM moduláris: 8300 kültéri modul

Szennyfogó moduláris szőnyegrendszer

A kültéri modul speciális rajzolata kiválóan eltávolítja a cipők talpáról a piszkot. A rácsozatnak számos éle van, így az összes szennyeződés bármely irányú forgalom esetén leválik a cipőről. A mintázat speciális kialakítása megakadályozza, hogy a tűsarok beleszoruljon. A szőnyeg kellően vastag (17,5mm), hogy a szennyeződést elrejtse.

Nomad TM moduláris 8900 beltéri modul, textilbetéttel

Szennyfogó moduláris szőnyegrendszer

A beltéri modul 20×20 cm méretű Nomad Aqua textilbetéttel van ellátva. A betét 6 különféle színben áll rendelkezésre, így esztétikus, igény szerinti elrendezés alakítható ki.

Moduláris szőnyegrendszer összeillesztése

Szennyfogó moduláris szőnyegrendszer

A modulok baloldali és alsó élén rögzítő fülek vannak elhelyezve. Ezek segítségével egy csavarhúzó felhasználásával könnyűszerrel és gyorsan összeilleszthetők a modulok. A rögzítő fülek biztonságosan és tartósan egymás mellett tartják az egyes modulokat, ugyanakkor szükség esetén a kész szőnyeg ismét szétszedhető.

A textilbetétek nélküli modulok eltávolítják és elrejtik a durva szennyeződést. A textilbetétek leszedik a cipőtalpról a finom szennyeződést és felfogják a nedvességet.

Bővebb információk a cikk tulajdonosa:
3MED Kft. – honlapján

A fenti cikk a Házépítők Lapjáról került át a 3D Lakberendezésre, a Házépítők Lapjával történő összevonás miatt.

Érdemes lehet megnézni ezeket is:

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^