Virtuális lakberendezés – ingyenes e-könyv

Tóth Tamás: Virtuális lakberendezés - e-könyvMostantól, a hírlevélre történő feliratkozás nélkül is letöltheti a “Virtuális Lakberendezés” című e-könyvem, mely letöltési linkjét a lap alján találja.

Tóth Tamás:

Virtuális lakberendezés

Milyen többletet nyújt egy lakberendező a lakástulajdonosnak, és milyen fantasztikus lehetőségeket biztosít az a lakberendező, aki számítógépes látványtervezéssel dolgozik?

 

Megtudhatja, hogy mit csinál, és hogyan csinálja, amikor megbízást kap egy-egy feladatra a lakberendező. Végig vezetem az olvasót a munkafolyamtokon, bemutatom milyen típusú dokumentációt ad át a megrendelőnek. Ez alapján az olvasó azt is tudni fogja, hogy egy teljes lakberendezési tervnek mit kell tartalmazni szakmai szempontok szerint is. Bepillantást nyerhetnek abba is, hogy mekkora különbséget rejt maga a számítógép-alapú lakberendezői munka a kézi technikához képest, nem csak a végtermék esetén, hanem a tervező munka folyamán és az egyeztetések során is.

Tóth Tamás: Virtuális lakberendezés - e-könyv

Ez a könyv mindenképp hasznos azoknak, akik lakásuk berendezését, felújítását, átalakítását tervezik, hiszen a jelenlegi piaci kínálat adta termékválaszték és stíluskavalkád eléggé megnehezítheti a vásárlók döntését. E könyvből megtudhatja, s mindenki maga eldöntheti, hogy szükséges-e, hasznos-e saját elképzelésihez lakberendezőt igénybe vennie.

A “Virtuális lakberendezés” tartalomjegyzéke:

– Előszó

– A lakberendező

– A számítógépes látványtervezés

– Kiknek ajánlott lakberendezőt megbízni?

– A lakberendezői munka folyamata:

I. Kapcsolatfelvétel, igényfelmérés, szóbeli tanácsadás

II. Az elrendezés tervezése

III. A végleges látványtervek elkészítése

IV. Kivitelezési dokumentáció elkészítése

V. Művezetés, közös anyagbeszerzés

– A lakberendező díjazása

– Ajánlás

A könyv terjedelme 29 oldal A/4-es méretben pdf formátumban, mely Adobe Acrobat Reader programmal olvasható.

 

Korábban az e-könyvet csak a hírlevélre feliratkozás után lehetett letölteni. Jelenleg alább megtalálja a tömörített letöltési linket, és a közvetlen megnyitható nem tömörített PDF formátumot is.
Ugyanakkor, ha a jövőben szeretne értesítést kapni az újabb megjelenő cikkekről, továbbra is célszerű a hírlevélre feliratkoznia.

 
Tóth Tamás: Virtuális Lakberendezés e-könyv megnyitása DPF dokumentumban.

.