WC felújítás – másképp – lakberendezési látványtervvel

.

Hajlamosak vagyunk a lakásunk kevésbé látványos helyiségeinek kialakítása során az egyszerűségre, s olcsóságra törekedni.

A nappalink, étkezőnk tökéletes rendben pompázik a vendégeink előtt, de gondolunk-e arra, hogy vendégeink a mellékhelyiséget is használni fogják. Az itteni látvány sem közömbös az emberek számára, s talán különösen igaz – és kritikusabbak vagyunk -, ha nem a saját jól megszokott mellékhelyiségeinket kell használnunk.

Itt is igaz, amit az előszobás cikknél említettem, hogy általában kis alapterületű helyiségeket viszonylag olcsóbban fel tudjuk újítani. Ugyanakkor tény, hogy ez esetben a gépészeti rész költsége tágabb határok között mozog. Amíg egy wc-csésze és hagyományos öblítőtartálya 15 ezer forintból is kihozható, addig egy szerelőfalas rejtett tartály, szagelszívós, vagy beépített bidételepes (szárítós) ülőkéjű wc ára százezer forint fölé ér.

Ellenben 6-8 négyzetméter csempével a teljes helyiséget burkolhatjuk, s ilyen kis felület esetén a csempe négyzetméter ára kevésbé számít, s jobban elengedhetjük fantáziánkat.

A WC felújítás előzetes lakberendezési látványtervei:

.
.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^